Рус Укр
Реєстрація
ПНВТСРЧТПТ
СБНД
Вихідний
 call-центр
детальний графік роботи
передзвоніть
ПНВТСРЧТПТ
СБНД
Вихідний
детальний графік роботи

Політика Конфіденційності

Клієнти, які користуються послугами інтернет-магазину keeperstore.ua, автоматично погоджуються з нашою Політикою Конфіденційності. Ми залишаємо за собою право вносити зміни в Політику Конфіденційності, якщо в цьому виникне необхідність. Якщо ви користуєтеся нашим онлайн-магазином, це означає, що ви знайомі і згодні з поточною Політикою Конфіденційності.

Персональна інформація користувачів нашого сайту для нас дуже важлива, ми шанобливо ставимося до неї і прагнемо зберегти її в конфіденційності. Keeperstore пропонує кожному відвідувачу сайту зручні умови використання сервісів. Політика Конфіденційності обумовлює систему обробки особистої інформації, її види і наміри для експлуатації, ступінь безпеки для охорони конфіденційної інформації, обставини, при яких можливий доступ до неї, а також контакти для отримання доступу для користувача, коригування або видалення вихідних даних, умови передачі контактів третім особам, обробка заяв щодо порядку захисту секретних відомостей.

Дозвіл на обробку особистих даних

Як Власник персональних даних, я надаю дозвіл на використання своєї особистої інформації, яку я подав при реєстрації, ТОВ "ВІС ДІСТРІБЬЮШЕН" (код ЄДРПОУ 43397800, юридична адреса: 03179, м.Київ, вулиця Миколи Ушакова, будинок 1-Г, офіс 139) (далі Володар) у базі персональних даних (ПД) "Контрагенти", для забезпечення зобов'язань, взятих на себе Володарем, а також для застави довірчих відносин щодо бухгалтерського та податкового обліку, статистики, реклами та ділових відносин, надсилання мені інформації про останні товари, спецпропозиції, сервіс, акційні і знижкові заходи, а також інші активності в області своєї діяльності, крім того виконання зобов'язань Володарем переді мною як споживачем:

  1. Прізвище, ім'я та по-батькові, резидентність, номер телефону та інші контакти, паспортні дані, РНОКПП, дата народження та ін., надані мною в момент реєстрування в особистому кабінеті та ін.
  2. Інша інформація, яка надається без примусу Власником ПД, укладена в документах, при оформленні заявок, інших актів і виконанні укладених угод, а також інформація, яка може бути необхідна Володарю при реалізації мети обробки конфіденційної інформації, а також паспортні дані, в разі їх надання. 

ТОВ "ВІС ДІСТРІБЬЮШЕН" має право на обробку ПД у паперовому або/та електронному вигляді з імовірністю використання автоматизованого та ручного оброблення. Я згоден з тим, що ТОВ "ВІС ДІСТРИБЬЮШЕН" має право поділитися моїми ПД з третіми особами, пов'язаними спільними інтересами, юр.особами та ФОП, для обробки, фінансовими і банківськими структурами, іншими третіми особами за умови дотримання ними вимог чинного законодавства України щодо захисту ПД, без попереднього повідомлення Власника ПД під час їх відправлення, включаючи фінустанови при розгляді ймовірності оформлення кредиту: АТ «Універсал Банк», АТ «ПриватБанк», АТ «А-БАНК». Крім цього, я даю дозвіл на отримання доступу інформації про мою кредитну історію, яку вказує фін. установа, що знаходиться в бюро кредитних історій України. 

Я засвідчую, що погоджуюся з вищепредставленою інформацією і з тим, що обізнаний про Володаря ПД, наміри їх оброблення, склад і вміст ПД, про персон, яким можуть бути відправлені мої ПД, я знаю свої права, передбачені Законом України "Про захист персональних даних".

Ключові правила нашої Політики Конфіденційності

  1. Ми беремо на себе зобов'язання не передавати ваші персональні дані (ПД) третім особам ні за яких умов, якщо інше не прописано в законодавстві України або в даній Політиці Конфіденційності.
  2. Нам для збору і обробки надає свої персональні дані кожен користувач, але в тих обсягах і того змісту, які вважає за потрібне.
  3. Ми маємо право використовувати ваші персональні дані будь-яким способом, не забороненим законами України. Наприклад, для розробки комерційних пропозицій, акцій або знижок.

Як відбувається збір персональних даних

Коли ви замовляєте у нас послугу або купуєте товар, тобто користуєтеся послугами інтернет-магазину keeperstore.ua, ви повинні заповнити форму, де вказуються ваші персональні дані. Користуватися послугами нашого сайту keeperstore.ua чи ні - ви вирішуєте самі. Але якщо вирішили скористатися, то зобов'язані ідентифікувати себе як користувача, надавши нам такі дані:

  • прізвище та ім'я;
  • адреса e-mail;
  • номер мобільного телефону;
  • іншу інформацію.

Є інформація, яка є обов'язковою для надання, а є дані, які можна вказувати за бажанням. Це залежить від виду послуги або товару, які ви хочете замовити. Якщо з яких-небудь причин ви не хочете надавати інформацію, яка є обов'язковою, угоду на замовлення послуги або покупку товару укласти з нами не вийде.

Вказавши свої персональні дані при оформленні замовлення, ви автоматично погодилися з тим, що інтернет-магазин keeperstore.ua буде зберігати і обробляти їх.

Оброблення персональних відомостей

ПД зберігаються і обробляються в датацентрах, які обладнані технікою, що забезпечує працездатність сервісів сайту keeperstore.ua. Надані ПД обробляються і зберігаються в базі ПД або в таблиці баз даних сайту. 

Для яких цілей використовуються ПД?

Збір та експлуатація ПД користувачів необхідна для надання послуг, подання запитуваної інформації, здійснення обміну новинами, відносин у сфері маркетингу та комунікації відповідно до законів України, а також, але не виключно: "Про державну підтримку ЗМІ та соціальний захист журналістів", "Про захист ПД", "Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах", "Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою ПД та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою ПД щодо органів нагляду та транскордонних потоків даних", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про інформацію", та згідно з правилами експлуатації сайту. Ваші особисті відомості видимі лише вам і адміністратору інтернет-магазину keeperstore.ua. Інші особи не володіють доступом до неї, крім ситуацій, прямо передбачених законодавством України (наприклад, правоохоронними органами). 

Дотримання конфіденційності

При бажанні зберегти конфіденційність, у вас безумовно є право не давати нам свої ПД. Але, в подібній ситуації, у вас не вийде повноцінно скористатися послугами інтернет-магазину keeperstore.ua, оскільки для їх надання нам необхідна деяка інформація про вас.

Скільки часу зберігаються ПД?

Збереження конфіденційної інформації користувача на сайті триває не більше, ніж необхідно для її оброблення.

Файли Cookie та їх використання

Ми використовуємоcookie-файли, щоб поліпшити роботу сайту і врахувати всі відвідування користувачів. За допомогою web-сервера вашому браузеру передаються невеликі файли cookie, які може впізнати тільки той сервер, який їх передав. Ці файли не здатні заразити ваші пристрої вірусами і стати будь-яким виконуючим застосунком, так як це технічно неможливо.

Cookie-файли приймають всі сучасні браузери за замовчуванням. Якщо хочете, можете налаштувати свій браузер так, щоб він повідомляв вам про появу cookie-файлів. Також в цих налаштуваннях можна задати можливість вибору - погоджуватися вам на збір цих файлів чи ні.

Для нашого інтернет-магазину keeperstore.ua cookie-файли обов'язкові. Ми використовуємо їх, щоб вести облік користувацьких відвідувань нашого онлайн-магазину. IP-адреси ваших комп'ютерів (або інших пристроїв) автоматично фіксуються web-сервером. Ці дані не є персональними і дозволяють ідентифікувати людину. Якщо ви вирішите відхилити cookie-файли, користуватися нашим сайтом повноцінно вже не вийде.

Яка інформація від вас нам потрібна

Ми запитуємо персональні дані щоразу, коли користувач нашого інтернет-магазину keeperstore.ua здійснює наступні дії на сайті:

  • оформлює покупку будь-якого товару;
  • реєструє акаунт;
  • заповнює опитувальники, анкети та інші форми (на сайті або в наших спільнотах в соціальних мережах);
  • бере участь в акціях keeperstore.ua;
  • розміщує свої коментарі або відгуки, в тому числі на сторінках в соцмережах;
  • спілкується з менеджером по телефону або в інших месенджерах.

Кількість наданої вами інформації може змінюватися в залежності від кожного конкретного випадку. Це можуть бути такі дані:

  • прізвище, ім'я, по батькові;
  • адреса;
  • дата народження;
  • інформація про оплату;
  • e-mail;
  • номер телефону;
  • паспортні дані.

Всю інформацію ми збираємо в знеособленому вигляді. Однак частина даних може мати персональну прив'язку саме до вас. Це робиться для поліпшення роботи нашого магазину Keeperstore і аналізу потреб та побажань клієнтів.

Ознайомтеся на прикладі, яку інформацію ми збираємо за допомогою інструменту Google Analytics:

  1. Дані про пристрій, з якого користувач заходив на наш сайт. Це тип пристрою (смартфон, ПК або планшет), операційна система, IP-адреса, браузер, URL сайту та ін.
  2. Дані про те, як ви користувалися нашим сайтом, скільки разів заходили, поверталися, що і як довго дивилися, на які сторінки переходили. Сюди також включаються дані, чи переходили ви по рекламних банерах, чи відкривали листи розсилки тощо. Все це ми збираємо також завдяки файлам cookie і web-маякам. Використовуючи такі інструменти, ми можемо покращувати ваш шопінг на нашому сайті.
  3. Дані про те, де ви знаходитесь в момент відвідування нашого інтернет-магазину keeperstore.ua. Їх ми можемо отримати тільки з вашої згоди відстежувати ваше місце розташування.

Ми можемо зібрати і проаналізувати тільки ті дані, які ви погодилися нам передати.

Особливості взаємодії сайту keeperstore.ua зі сторонніми інтернет-ресурсами

При використанні користувачем сервісів нашого сайту, на ньому можуть бути коди сторонніх ресурсів і третіх осіб. Як результат треті особи та інтернет-ресурси можуть отримати ваші дані і обробити отриману інформацію про ваш візит на ці сторінки, та іншу інформацію, яку передає браузер користувача. 

В якості таких ресурсів можуть виступати:

  • Соцплагіни Facebook, Insagram та ін.
  • Системи банеропоказів (AdRiver та ін.). 

Використання подібних сервісів потрібне компанії для аналізування та оцінки сайту, активності відвідування та ін. Інформацію, одержану сайтом із зазначених ресурсів, компанія не обробляє і не зберігає. Коли користувач не хоче, щоб сервіси мали доступ до його/її ПД, він/вона може вийти з облікового запису і очистити cookie-файли (в браузері).

Про реєстрацію на сайті

Вирішивши зареєструватися на сайті keeperstore.ua, ви автоматично даєте дозвіл на відправку вам рекламних повідомлень від Keeperstore та наших партнерів. Якщо ви не бажаєте отримувати від нас рекламний контент, змініть налаштування підписки в своєму особистому кабінеті.

Магазин Keeperstore залишає за собою право розпоряджатися вашими даними, залишеними при реєстрації, і робити інформаційну або рекламну розсилку.

За замовчуванням вважається, що будь-який користувач, який зареєструвався на сайті, підписався на отримання всіх видів повідомлень від магазину. Відмовитися від них можна. Для цього зайдіть в особистий кабінет і внесіть зміни в налаштування підписки. Також відмовитися від розсилки можна, перейшовши за посиланням, яке є в кожному листі, що приходить на вашу електронну пошту або в месенджер.

Швидка реєстрація на сайті з використанням інших хостів

На сайті keeperstore.ua можна швидко реєструватися/авторизуватися, використовуючи Facebook і Google. При подібній реєстрації із зазначених сайтів буде передана така інформація про користувача:

  • Ім'я та прізвище.
  • Адреса електронної пошти.
  • Телефонний номер.
  • Фото профілю.

Всі дані необхідні для ідентифікації користувача під час реєстрації і можуть бути потрібні під час подальших оформлень замовлень. Дана інформація зберігається на сайті keeperstore.ua, іншої інформації онлайн ресурс не збирає.

Як ми використовуємо персональні дані клієнтів

Коли ви надаєте нам свої персональні дані, ми маємо можливість:

  • виконати ваше замовлення на послугу або товар;
  • персоналізувати будь-яку пропозицію;
  • запобігти шахрайству;
  • підтримати наші сервіси та бізнес-функції (наприклад, маркетингові, юридичні та ін.).

Головна мета використання ваших персональних даних - це поліпшення якості надання наших послуг.

У яких випадках ми передаємо персональні дані клієнтів за межі keeperstore.ua

Ми не здаємо в оренду і не продаємо персональні дані, надані нашими клієнтами. Існують тільки деякі обставини, при яких ми можемо передати ваші дані третім особам. Всі ці ситуації виникають або на вимогу законодавства України, або для того, щоб виконати ваше замовлення, або тільки з вашого дозволу.

Передати персональні дані наших клієнтів за межі Keeperstore ми можемо тільки в нижче описаних ситуаціях.

Коли цього вимагає закон

Передачу персональних даних ми здійснюємо тільки тоді, коли цього вимагають закони України. Або ж у тих випадках, коли ми вирішили, що є необхідність у підвищенні безпеки, захисту власності та прав keeperstore.ua, і наших працівників, клієнтів, інших осіб.

Приклади ситуацій, коли можуть передаватися ПД:

  • слідчі органи просять допомоги для з'ясування обставин порушення закону;
  • потрібно усунути фінансові ризики;
  • прийшов письмовий запит від правоохоронних органів на надання інформації;
  • потрібно виявити шахрайство;
  • потрібно захистити здоров'я або життя клієнта;
  • потрібно вести боротьбу зі злочинами, що здійснюються проти майна Keeperstore.

Коли йде процес передачі бізнесу

Якщо відбувається продаж, злиття або реорганізація бізнесу, всі наявні дані про клієнтів передаються правонаступнику. При цьому проводяться всі необхідні заходи, щоб персональні дані гарантовано використовувалися виключно відповідно до положень Політики Конфіденційності.

При співпраці з постачальниками послуг

Персональні дані про вас надаються постачальникам послуг, які допомагають нам виконувати ваші замовлення і вести бізнес. Сюди відносяться:

  • послуги з доставки;
  • послуги з повернення грошових коштів, товарів, виставлення рахунків;
  • платіжні системи;
  • послуги фірм, які допомагають нам робити наші товари та послуги якіснішими;
  • банківські установи;
  • процесори платіжних карт.

Співпрацюючи з усіма постачальниками, ми обов'язково вимагаємо, щоб вся персональна інформація про клієнтів залишалася конфіденційною і не передавалася далі методами, що суперечать українським законам. Ми не даємо їм дозвіл на продаж або передачу ПД наших клієнтів, крім тих випадків, коли потрібно надати послуги від імені Keeperstore.

Коли є ваша особиста згода

Крім всіх вищеописаних ситуацій, ми завжди запитуємо дозвіл у клієнтів на право передати персональну інформацію за межі компанії Keeperstore. Крім того, ми не маємо права передавати персональні дані третій особі за винагороду або за її відсутності.

Коли знищуються персональні дані

Після того, як обробка персональної інформації про клієнта завершена, вона знищується нами або знеособлюється.

Клієнт вибирає, які ПД нам надавати

Наші клієнти, користувачі сайту keeperstore.ua, можуть самостійно обирати, яку саме інформацію надавати нам.

Ви можете добровільно підписатися на рекламно-інформаційну розсилку, а також на отримання SMS-повідомлень, або не робити цього. Навіть якщо зараз ви оформили підписку, в майбутньому від неї можна відмовитися в будь-який момент, а потім знову відновити, на свій розсуд. Для цього внесіть зміни в налаштуваннях.

Доступ до ПД клієнтів і їх оновлення

Якщо наш клієнт хоче отримати доступ до своїх ПД, залишених на сайті раніше, щоб оновити їх, ми можемо зробити це різними способами. Нагадуємо, що ми вжили всіх заходів, щоб всі дані зберігалися максимально точно і повно.

Щоб отримати доступ до особистої інформації для її оновлення, використовуйте один з наступних способів:

  1. Зайдіть в розділ "Контакти" на нашому сайті, вивчіть можливі канали зв'язку і виберіть той, за допомогою якого вам зручно зв'язатися з нами. У листі або по телефону повідомте, які саме дані вас цікавлять і чому. Якщо ці дані і ваші подальші дії не пов'язані з недоторканністю інших осіб і не порушують закон, то ми відкриємо до них доступ.
  2. Зайдіть в свій обліковий запис, якщо він раніше був створений, і поновіть там потрібну інформацію про себе (платіжні дані, контакти тощо).
  3. У разі якщо потрібен доступ до інформації за послугою, яку надавав наш партнер або постачальник послуг keeperstore.ua, зв'яжіться з нами будь-яким зручним способом і ми направимо вас до нього.

Повне видалення облікового запису і всіх особистих даних з системи

У випадку, якщо користувач хоче повністю стерти особисту інформацію з бази даних сайту keeperstore.ua, слід скористатися такими способами зв'язку:

  • Надіслати електронний лист на поштову скриньку: info@keeperstore.ua.
  • Зателефонувати за номером на сайті.
  • Повідомити нам про це в один з месенджерів.
  • Написати лист за адресою компанії ТОВ "ВІС ДІСТРІБЬЮШЕН", вул. Миколи Ушакова, 1г.

Повні інформаційні дані з контактами є на сторінці "Контакти". Цей акт діяльності не передбачає відкликання згоди на оброблення ПД.

Збереження та використання ПД нашими клієнтами

Клієнти нашого інтернет-магазину keeperstore.ua зобов'язані зберігати свій пароль і логін в таємниці та не передавати його третім особам. Також потрібно з обережністю вводити свої дані при вході на сайт, щоб сторонні люди не побачили їх і не змогли скористатися в протизаконних цілях. Для максимального захисту своїх ПД, ми рекомендуємо:

  • забезпечити, щоб сторонні особи не мали доступу до вашого комп'ютера (планшета, телефону), на якому відкрито наш сайт keeperstore.ua і введені ваші пароль та логін;
  • користуватися ефективними ліцензійними антивірусними програмами;
  • придумувати складні багатокомпонентні паролі (з малими і великими літерами, цифрами, символами).

Якщо ви запідозрили, що третя особа отримала доступ до вашого облікового запису, терміново зв'яжіться з нами і повідомте про це. Ми оперативно скинемо або змінимо ваші дані.

Захист персональних даних клієнтів Keeperstore

Наша компанія розуміє, наскільки важливо безпечно зберігати ПД клієнтів і цінує їх довіру. Тому ми робимо все, що можливо, щоб забезпечити збереження і недоторканність цих даних.

Коли ви купуєте у нас на keeperstore.ua товари або замовляєте послуги, ми проводимо ряд заходів щодо забезпечення захисту ваших даних. Це технічні, юридичні, адміністративні та інші заходи.

Наприклад, захист ПД клієнтів ми забезпечуємо за рахунок:

  • технології шифрування SSL, що захищає інформацію в процесі її передачі через інтернет (ознака застосування SSL-шифрування - наявність закритого замочку зеленого кольору і префікса HTTPS в URL браузера);
  • аутентифікації за номерами телефонів з одноразовими кодами;
  • використання паролів, без яких неможливий доступ до облікових записів, та ін.

Конфіденційна інформація про активність Власника ПД на сайті keeperstore.ua

Інформаційні дані про трафік і час проводження на сайті, що проходять через e-mail або мережу користувача, захищені згідно із законодавством. Дані про це залишаються конфіденційними. 

Забезпечення безпеки при використанні сайту неповнолітніми

Сайт keeperstore.ua не підходить для експлуатації неповнолітніми. Ми серйозно ставимося до безпеки всіх наших користувачів, і тим більше тих, хто ще не є повнолітнім. Тому наполягаємо на тому, щоб батьки розповіли своїм неповнолітнім дітям про онлайн-безпеку. 

Які права є у Власника ПД

У Законі України "Про захист персональних даних" йдеться про нижченаведені права власника ПД:

  • на доступ до своїх ПД;
  • знати про знаходження і сфери збору ПД, цілі обробки, знаходженні Володаря або того, хто має право розпоряджатися ПД, або дати завдання щодо отримання інформації представнику, крім обставин, встановлених законодавством;
  • мати можливість отримання відповіді про оброблення протягом 30 денного терміну (крім законодавчих випадків) про обробку і стан ПД;
  • можливість отримання інформації про договір надання доступу до ПД, наприклад, відомості про третіх осіб, які отримують доступ до ПД;
  • захищати свої ПД від протизаконної обробки, видалення, випадкової втрати, шкоди через спеціальне приховування, ненадання, несвоєчасне надання, а також на захист від надання неправдивої інформації або такої, що завдає ганьби честі, діловій репутації та гідності фіз. особи;
  • подавати мотивовану заявку з приводу видалення або модифікування своїх ПД керуючим і Володарем ПД, у разі, коли вони виявляються спотвореними або протиправно обробляються;
  • пред'явити Володарю ПД осмислений попит з проханням проти оброблення своїх ПД;
  • внести примітки та обмеження щодо прав на оброблення своїх ПД, коли дається згода;
  • інформуватися про те, як виконується обробка ПД в автоматичному режимі;
  • звертатися зі скаргами на обробку своїх ПД до суду або до Уповноваженого ВРУ з прав людини;
  • користуватися засобами правозахисту, при порушенні законодавства про захист ПД;
  • відкликати назад дозвіл на оброблення ПД;
  • захист від автоматизованого рішення, що має правові наслідки.

Якщо Політика Конфіденційності зміниться, як я дізнаюся про це?

До нашої Політики Конфіденційності має доступ кожен наш клієнт, який надав свої ПД. Щоб знати про всі актуальні правила і зміни, періодично заходьте в розділ "Політика конфіденційності" і перечитуйте всі пункти на предмет появи змін.